Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lådor

Det är sorgligt
Hur människor låser in sig i sin egen lilla värld.
Vi ljuger för oss själva.
Säger att allt är okej.
Allt är bra.
Vi bär masken.

Vi bor i lådor.
Ser bara mörker
Och talar i lögner.
Det är vår värld som vi lever i.
Världen som jag lever i.




Fri vers av nexion
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-09 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nexion