Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring

Den här världen kräver styrka.
Men du är svag.
Den krossar dig.















Spring.




Fri vers av nexion
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-03-14 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nexion