Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek.

Det kan kännas fluffigt.
Det kan kännas prickigt.

Och randigt och rutigt och rött.
Eller sandigt och ljudligt och sött.

Det kan vara en kombination av tiden.
För allt det här kommer med livet.




Fri vers av Flickan till havs
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-09 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan till havs
Flickan till havs