Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly.

Vet inte vad jag ska ta mig till.
Måste springa allt vad jag har.
Vill bara komma här ifrån.
Det blir svårt att andas.
Måste i väg, måste fly.

Låta adrenalinet pumpas ut i kroppen.
Springa springa springa springa.
Springa för allt vad jag har.
Jag orkar inte mer nu.
Måste ändå springa.
Springa långt.
Långt bort.
Blundar.

Jag öppnar ögonen.
Inser att jag är kvar.
Men nu alldeles ensam.
Utan min närmaste vän.

Panikångesten.




Fri vers av Flickan till havs
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-24 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan till havs
Flickan till havs