Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I såväl kärlek som krig finns få regler, en av dem är att man får begagna sig av de vapen som finns att tillgå, i brist på det som annars är synliga bevis på vad som är mera vedertaget i genren, men stundom visar sig kanske än mer effektiva


Något litet om brist





Brist är den tid det tar att göra
allt detta som är så att säga 'utöver'
det vi redan gör

och därför får denna brist
ofta nog ligga såsom en smula 'i träda'

men stundom kommer det någon tid
som 'blivit över'

och vi då kunna ägna oss åt
att som åtgärda bristen...




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-09 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP