Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta kärleksvågor




Med nattliga kyssar

stillar vi varandras hunger

pockande åtrå

lockande viskningar


vi leker, smeker

över mjuka linjer

ritar kärleksord

på hud som brinner


vi färdas

på heta kärleksvågor

där svaren inte kräver

några frågor


spännande resor

av kärleksrus

till oupptäckta platser

där ingen annan

varit förut



min älskade, älskade

låt det aldrig


ta slut!














Fri vers av Junitvillingen
Läst 376 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-09 10:46



Bookmark and Share


  Roula O
precis så vill man uppleva kärleken, mkt vackert skrivet!
2011-03-16

    ej medlem längre
Gottigottgott! :)
2011-03-11

  Anna*
Vacker kär-lek som ger sig uttryck i det mest ömsint, varma, fina som vi vill bevara för alltid!
2011-03-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Poetiskt vackert förpackad sensualism. =)
2011-03-09

  Järnkatten
Ännu ett ljuvt alster om underbara lekar:)...
2011-03-09

  Delilah Juno VIP
Guu va gott ! Sköönt beskrivet ! :-)
2011-03-09

  Niklas Holmgren
Ett behagligt flöde... av mystära känslor och ord i passion.
2011-03-09

  Ninananonia VIP
Underbar dikt!
Ömsint och vacker!
Värmer med kärlekens vågor!
Applåder!
2011-03-09

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det osar åtrå. Fin text!
2011-03-09

  aol
bara så passionerat underbart så ömt kärleksskaldat
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen