Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags igen, för en ny omgång...

Det är dags igen
Ännu en ny omgång
En omgång, som kanske kommer bli den sista
En omgång, som kanske kommer ge något typ av svar
Det är helt enkelt dags, för en ny omgång av ovisshet
Tuffa, hårda dagar jag till mötes gå
Sen finns det iaf fakta att ta ställning till
Men jag vill inte
Vill inte veta
Vill inte vara med
Att finnas här för er nu, det får vara min drivkraft




Fri vers av B e l l a
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-09 18:49



Bookmark and Share


  tess_
tänker på dig gumman
hoppas du vet att jag finns om det är något <3
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

B e l l a
B e l l a