Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakna

Sakna, de är bara en känsla
Sakna gör ont
Att sakna dig
Är det enda jag har kvar
Saknaden som du lämnade efter dig
Gör mig ont, gör mig glad
För utan saknaden efter dig
Skulle jag inte ha något kvar




Fri vers av B e l l a
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-09 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B e l l a
B e l l a