Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av den gömda lyckan i ett rus av stadens natt.


Parkeringsplats Centrum

Krackelerade väggar och neonskri, målade fasader & månen som säger godnatt.

I en stad av avdankade neonljus och värmen från en avlägsen klubb,
människor utan självkänsla, människor i mig.

För i en stad med moralens avgrund som förbifart är det lätt att gå vilse, vilse som människor utan självkänsla, människor som mig.

Vi har haft varandra förr, men dina läppar smakar likt samma lycka,
Oh vi har känt varandra förr, men dina ögon strålar samma hopp!

Spruckna vägar och putsade bänkar, trånande drömmar & morgonen som aldrig kom.

Du och jag, vid parkeringen i stan.
Samma höstkväll, samma liv.




Fri vers (Fri form) av Herr Liljekvist
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-10 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Liljekvist
Herr Liljekvist