Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plats för hjärta finnes

Lossa ditt ankar
segla på
torra land
in i vikar
av gemenskap
platser
som ökar
i befolkning
behöver ännu
ett hjärta som bultar av
ödmjukhet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-12-16 19:45



Bookmark and Share


    Helena Holmström
Underbara ord! Upp på kylskåpsdörren direkt! (Där läser jag dem ofta, med dubbel njutning...)
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan