Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt

Vi skrattar ikapp
med vattenfall
döljer våra fel
i dolda rum

Skrapar hud mot
ojämna friktioner
och umgås med
tvivelaktiga personer

Inget
kan bli bättre
när
det
är perfekt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 197 gånger
Publicerad 2005-12-16 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan