Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet

Inga landningsställ
bara resor
ut i okänt
land

Marker
tidigare obesökta
trampas
upp med nyfikna
trampdynor

Ingen vet
hur detta ska sluta




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 191 gånger
Publicerad 2005-12-16 20:25



Bookmark and Share


  Cris
Spännande ...hur blir fortsättningen. :) Ingen vet? nä så är det med mycket.
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan