Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gång är inte alltid din gång

Slevar i mig av
poesin
slukar orden hela
och förbränner
dom i tankegång

Vissa går sin egen väg
och några
går min väg
in i ovisshetens förnimmelse

Dricker




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 212 gånger
Publicerad 2005-12-16 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan