Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du någonsin känt det som att ditt liv är som en gammal stumfilm i svartvitt trots att du står på toppen av ditt livs gärning? 'Katten också' tänker man, var det inte mera än så här?


Något litet omväxlande





Stundom känns livet som ett rus
fullt av glädje och erkännande

men ibland fast du rår om ditt hus
kan livet kännas rätt beklämmande




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-11 13:05



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Stor visdom där, lodjuret!
:)

Kram
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP