Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet


Mörker

Inte alltid man förstår
vad som händer och sker
inte alltid man kan
tro på det man ser

Sömnlösheten gör allt så mycket värre
vad gör det egentligen
om vi blir en färre

tankarna skärps
beetendet förvärras
jag undrar om det märks

Litar inte riktigt på vad jag gör
är hopplös, bräcklig och skör




Fri vers av mickech
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-11 20:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du skriver åtminstone inte hopplöst
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech