Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALVA LÖRDAGEN HALVA LIVET

från höjderna och fröjderna

till kampen längre ner

jag tänker på dig när jag

tittar bort mot ditt kvarter

det blåser kallt fast solen skiner

på vår metropol

så åldras vi på skilda håll

och med två skilda mål

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-12 15:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodigt och bra skrivet
2011-03-14

  mare VIP
Minnen om det som var...livet är också vemodigt..
2011-03-14

  La Magnólia VIP
Den speglar en smula vemod ...
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP