Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är död och jag såg ingenting

Jag trillar
in i utanförskap
bara för
att se
upp till mig själv
och ändå är
det inget
märkvärdigt med,mig själv

10 000
martyrer
kastar sig utför stup
och jag
ignorerar deras
skrik

/Likgiltig

I förtsättningen
tänker jag
säga nej när det behövs
om det innebär
att jag säger
ja till mig själv

/ ingen annan än jag kan ta ansvar för
mig /




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-13 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan