Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer alltid att älska dig

han titta på mig och sa..

Dagen då du slutar älska mig

den dagen blir en dag jag vill minnas tills jag dör.

Hur du kommer berätta för mig att du inte älskar mig längre hur orden från din mun
vill säga att du från och med nu vill va vänner..

Den dagen kanske kommer

och jag vill då att du ska veta att att..

Shhh säger hon.

Den dagen kommer inte att komma..

För jag kommer att älska dig

tills den dagen då mitt hjärta slutar att slå..




Fri vers av Blame.it.on.me
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-15 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blame.it.on.me
Blame.it.on.me