Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktslösa skuggor

Stog på en balkong
Redo att ta det där klivet
Jag skulle bli bortglömd
Hatad och förlåten
Men ingenting skulle bli bättre
Satte en fot i luften
Tankarna flöt omkring i mig
Jag tänkte fan, Nu är det kört
Nu tar dom mig

Ni tar livet av mig, Era jävlar
Ni ska få på käften
Era ansiktslösa skuggor
Dom ler, Men inte jag
Jag är förkrossad

Jag tog den där kniven
Sprang ut i snön
Jag skrek kom fram för fan
Jag ska döda er!
Ni var borta men era ögon
Borrade in sig i min skalle
Som en trasig ballong
Blev jag galen och sjuk
Jag skulle göra allt
För att få er att försvinna
Men det är fan inte möjligt
I den här sjuka världen

Ni tar livet av mig, Era jävlar
Ni ska få på käften
Era ansiktslösa skuggor
Dom ler, Men inte jag
Jag är förkrossad

Ni bryter ner mig bit för bit
Ni får mig att ställa mig på knä
Ni skriker i mitt öra
Håll käften!
Jag orkar inte mer.
Jag vill bort härifrån.




Fri vers av Skitsystem
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-15 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skitsystem
Skitsystem