Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är förbannad. inte sjutton behöver väl jag hemskickat gratisprov i parti o minut av en beskäftig försäljare med en kulspruta till trut? Jag skulle ha blitt nöjd om han skickat mig en miljon eller hundra, tänka hur de ringer stup i kvarten så man blir


Poesi så som jag aldrig skulle ha kunnat skriva den på fyllan




Jag ville köpa ett dussin vita
men fick blott nöja mig
vid att komma till dig
med kastanjer köpt på krita

de där rosorna de hade inne
var alldeles för dyra
hade ej ens råd att dem hyra
sådana till ditt minne

jag älskar dig så min kära
dyra vän i världen
den jag vill ha med på färden
och bara hålla mig nära

snart de här åter gräset klipper
så det luktar utav fan
strax är det i hela stan
ingenstans man ifrån det slipper

i blomsteraffären fick jag respass
skickad till en mack att köpa blomster
för att fira våra hågkomster
sådana man ej läser om på dass






Bunden vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-16 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP