Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är livet ett helvete, man kan göra blott litet för att lyfta handen för annan till hjälp och förmåga. Ofta nog är det sådan hjälplöshet man känner inför världens ondska, naturens frihet att ställa till för oss människor, att rasera och plåga.


Underbart inspirerad poesi




Stundom faller just
en sådan lust
på att kramas

fram ur pennan.
Stundtals gives det
för just hennan

att så ge
en smula färg
åt fagra skeenden.

Eller kärlekens märg
vilken ramar in
tillvaron någonstans mellan

kännedom och ren
samt oförfalskad bekantskap.
Så vilar poeten

såväl som pennan
mellan olika lager
av inspirerat skapande.

Medan språket rinner
likt tidvattnet under
broarna över älvarna.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-16 12:37



Bookmark and Share


  ULJO
Bra alster från din penna.
2011-03-17

  lodjuret/seglare VIP
Vad vore väl 'a mess'
om aldrig så komplett?
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP