Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om tuttar


Ibland sitter de
där de skall

ibland står de upp
då tittar alla, på

ibland ligger man med dem
som annars bara tittar på




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2011-03-16 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP