Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånarnas storm

jag blåser bort
vilse i stormen
det var blott helt kort
jag avsteg från normen

ett oskyldigt snedsteg
en illa vald slips
jag är vanligtvis feg
men fick den på tips

jag tänkte mig inte för
och vips är man körd
för det är så folk gör
när man stämplar nån nörd

nu är det något som förväntas
fula slipsar i lång rad
och utanförskapet förräntas
i en gräll nördmaskerad

vart jag än far
skrattar man så stort
att hånarna står kvar
men jag blåser bort

med slipsen som segel
mot skrattsalvevinden
och det är som regel
med tårar på kinden

så släcker man hoppet
där lågan var brunnen
en tystnad enorm
så förlorar jag loppet
och förblir försvunnen
mitt i hånarnas storm




Bunden vers (Rim) av NiklasE
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-16 19:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar.
2011-03-18

  Minkki VIP
skön ironi...
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

NiklasE
NiklasE