Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självlån

jag stjäl en sekund av min tid
ett lån utan återbörd
en gåva av ett hjärtslag
en sekund




Fri vers av NiklasE
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-16 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NiklasE
NiklasE