Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Hjärtlöst, helt enkelt

I ett fritt samhälle är det tillåtet att säga i princip hur idiotiska saker som helst, typ att katastrofen i Japan kan vara ett budskap från Gud.

Amerikanske medieprofilen Glenn Beck uttryckte i sitt radioprogram åsikten att Gud kanske hade orsakat katastrofen i Japan för att han var arg på mänskligheten.

Samtidigt sa han "Jag säger inte att Gud orsakar jordbävningar. Vad Gud gör är hans sak."

Ödmjukt.

Men inte precis vad de drabbade och deras anhöriga behöver höra just nu.

Hjärtlöst uttalande baserad på en hjärtlös tro på en hjärtlös Gud.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-16 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund