Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Reflektion


Förkastligt

"Lever Livets Ords pastorer som de lär?" frågar sig Rolf Nyström på debattplats på Dagen.se. Vet inte, har inte fördjupat mig i frågan, men har däremot synpunkter på oskicket att kommentera anonymt...

Saxat ur min kommentar i anslutning till Rolf Nyströms debattartikel:

Jag anser att det är förkastligt att man ens TILLÅTS skriva anonymt på en så'n här nätplats. Jag påstår inte att varken alla eller hälften av alla anonyma skribenter skriver dynga, men anonymitetens främsta funktion är att möjliggöra för allsköns skitsnackare att skriva just skit, hata och vara allmänt stöddiga utan att sedan behöva stå för det och ta ansvar för det dyngan åsamkar andra. Denna möjlighet skadar mer än gör nytta, det ser vi gång på gång.

Signaturen MyTwoCents skriver: "Alla som har erfarenhet av rörelser med sekteristiska tendenser vet att skälen är många att utnyttja möjligheten som ibland ges att vara anonym."

Jag förstår detta, jag har själv befunnit mig i "rörelser med sekteristiska tendenser".

Men skälen håller inte... Vill man göra nå't åt sjuka inslag i ett sammanhang måste man TROTSA dem, inte bara kasta sten på dem och sedan springa och gömma sig, det gagnar ingen och inget.


http://hakans-blogg.blogspot.se/
https://www.youtube.com/user/MrHKWD
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006563628070
Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 259 gånger
Publicerad 2014-12-06 11:09Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund