Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brusten..

Ditt ansikte ler
men under ytan
är det ingen som ser

Att livslusten
är brusten

Du har i många år
burit plågan i ditt hjärta
är det då så konstigt att du fäller en tår
och känner en så stor smärta




Fri vers av mickech
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-16 21:21



Bookmark and Share


  Emme VIP
Jäklar... Känner igen mig
i varje ord...
2011-06-10

  passionsblomman
Underbart vacker!
2011-03-17

    AA VIP
Fin text. // AA
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech