Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummen

Rummen lever inuti min
flimmerbildskamera

Minnena trängs
utan minne
kittlar mitt sinne

Vem var det som föll
och
överlevde ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 256 gånger
Publicerad 2005-12-17 21:28



Bookmark and Share


  Propella
Wow. Dina korta texter är som en riktig mumsbit - jag sveps med från första raden till sista.
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan