Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då längtar man

När solen döljer
mörka moln
då vågar man knappt andas

Men när molnen tynger
sorgfylld
bäck


längtar man efter sol




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 221 gånger
Publicerad 2005-12-17 21:30



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Jaaa, soool vill vi ha!!!
Dina ord visar tryggheten i solen.
Vackert
2005-12-18

  rebecca d
vilka fina bilder du målar runt en sanning
2005-12-18

  Propella
Så sant! Vackert formulerat, skickligt förpackat...
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan