Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ordet 'av' i nionde raden, befinner sig där av misstag, men för att kasta av mig skulden av detta misstag har jag lovat att skänka fonden för skatteflyktingar, en tanke då och då när jag vinner en större summa pengar, låt säga över 286 kr)


Förklarade ord - Vansinne





Vansinne

Det slags sinne
man aldrig riktigt
vänjer sig vid

förrän föremålet för
ens förälskelse finns
inom räckhåll för

en att omfatta
med alla ens
av misstag föreställda känslor.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-18 19:00



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
allt går att bli van vid, även dina sinnesord
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP