Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Magiska brownies' av the apache kid, inspirerade till kommentaren. Om bilden, när det kommer till försöken med att gå på vatten har illusionisten samt vissa arter av fåglar en viss framförhållning inom denna vetenskap.


Kritik på en text (610) - Viss mentalitet





Det finns de som säger att det blott finns tvenne sorters tillfredställelse men så många sätt att begå misstag.

Jag anser att detta är en felaktig inställning.

Man bör istället kunna tänka sig att det blott finnas två sorters misstag.

Det avsiktliga misstaget och så det oavsiktliga.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-19 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP