Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tror på mig och det vet jag att du gör, då är det redan försent

Det här är
dom viktiga orden

Inga andra ord
behöver du
läsa

Just därför
är dom
farliga




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-19 17:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jädrar vad jag kliade mig i huvudet först...
Nu återgår jag till min bok och läser lite andra ord, kanske ofarliga...

Hmmm... alltså, du får faktiskt en applåd också, för själva faran
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan