Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär i det svåra livet


Vinden sliter och drar
Plågas av minnena jag har
Ljusa och mörka men även de grå
Jag stretar emot och griper ett strå
Jag håller mig kvar, över ytan än
Sjunker ibland, kämpar så upp igen
Vill glömma, vill gömma, jag vill sudda ut
Önskar och hoppas att allt får ett slut
Så dyker de upp, dessa minnen jag har
Runt i mitt huvud de studsar och far
I dag är det kämpigt, i morgon kanske lätt
Att förtränga dessa minnen kanske ej är rätt
Men klart jag klarar leva och finnas nu och här
Leva, låta leva mitt liv och hålla kär




Fri vers av Therés
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-12-18 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!