Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så långt borta men ändå alltid så nära




Geografiska avstånd

hindrar inte själsfränder från

att känna


allt bara finns där

så naturligt, så äkta

och innerligt


i tanken ses man

kramar om

låter orden vara osagda


för båda vet ju



ändå














Fri vers av Junitvillingen
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-20 07:39



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och varm bild skapar du med dina ord. =)
2011-03-20

  Peter Olausson VIP
vacker, och så sann! Men visst måste man byggt upp sitt språk ihop, sina upplevelser kanske också,för att avståndet skall sluta att betyda något? - Peter
2011-03-20

  Ninananonia VIP
:) Vackert!
2011-03-20

    ej medlem längre
Tack
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen