Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'kråkfötter' av Ylva*


Kritik på en text (612) - Naturlig studie






över vit skimrande skare
där försiktigtvis syns en hare

spår av fåglars nätta fötter
syns också likt trädens rötter

några tassar utav smådjur
bildar noter i ess och dur




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2011-03-20 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP