Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One song

The word "Universe" litterally means "one song"

Everything is included in this aliveness

that fills the sky with its harmonious tones

that dance everywhere

in the Heart of Being

This Heart of love




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-20 12:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker! Vacker ! Vacker!
2011-03-20

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Verkligt vackert gjort att visa en sådan betydelse av det ordet...!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP