Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gravid mage i höger körfält






En gravid mage
kommer gående i vänster körfält

vaddå en gravid mage kommer gående
så kan man väl inte säga?
Det är inte korrekt svenska
ja, eller i alla fall
det är inte grammatiskt riktigt
eller något sådant
så kan man inte säga.

Eller kan man?

Hör du dåligt eller?
Jag sade precis nyss

'En gravid mage kommer gående i vänster körfält'.

Nä, nä, det sade du inte. Du skrev det.

'En gravid ma...'

Äh, ge dig nu vad.

Nästa gång du ser en gravid mage
komma gående i höger körfält
så vet du att det är något allvarligt fel på den.

Det är antingen inkorrekt svenska
något grammatiskt eller i alla fall något slags fel.
Kanske har den bara fått punktering på ena bakdäcket.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-21 17:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Din fantasi sprudlar som alltid ..men den gravida magen får flytta på sej...köra åt sidan eller nåt tåck..annars blire en krock!
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP