Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst kan livet kännas som öken ibland, men det är ju inte hela bilden.


En gåta (VDS 345) - En stad, nu med svaret









En stad

Ledtråd
Bath tub sneeze

Svar
Karachi

(kar atchi)



Prosa av lodjuret
Läst 25 gånger
Publicerad 2011-03-20 kl 22:09




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2011-03-21 20:59



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Haha... din filur lodjur, där! Ska erkänna att jag kämpade med denna utan att lyckas, naturligtvis...
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP