Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Its a little bit funny

Under tiden
övergår
mitt förstånd till
oförstånd
och gamla elefanter
dansar på
mina axlar

Det är ett ojämnt underlag
som jag trampar
mina steg på
likt en vardagsfakir
med vardagsrädsla
skorna på jo jag tackar
men ingen säger varsågod

Rusar rätt in i en vägg
och gör om det
igen som om jag fuskade första gången
sprang innan startskottet gick

Hjärnan rinner ut
på stadsbussen
någon mumlar
något om att
det är osmakligt
så jag visslar
lite oskyldigt
och går ut
i neverwhateverland

Som om inte det vore nog
så regnar det
galenskap från himlen
och jag
saknar
paraply




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-21 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan