Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räcker det ?

Den tvåarmade parasiten
tog sina giriga steg
det knastrade under hans fötter
av vissna blommors regn
egot lyste blått i hans
ögon

Så mjukt allt kändes
mot hans vassa armbågar
så lätt det var
att bana väg

Räcker spegelns
reflektion ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger
Publicerad 2005-12-18 14:35



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Tillräckligt för att vara navet i hans begreppsvärld.
Tycker jag.
2005-12-18

  rebecca d
narcissisten?

vilken beskivning..skarp
2005-12-18

  Wretling
Ah intressant frågeställning !
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan