Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ångest blandat med glädje rädsla kryddat med spänning och en handfull lycka


En resa

På torsdag ska jag inleda en resa
klockan 06:00
med några från min skola

Vi ska åka till Stockholm


Jag vet inte exakt vad vi ska göra där
Men själva resan skrämmer mig
Samtidigt som jag är väldigt nervös
så är jag ändå mycket upprymd

Jag kommer att åka härifrån för en stund


En omväxling
som kan betyda nya erfarenheter
vad än vi nu ska hitta på där uppe
men jag vet en sak
Jag kommer inte att vilja åka hem igen
För Stockholm betyder så mycket mer än bara en stad
En huvudstad
För mig betyder det en chans till möte
mellan vänner och främlingar
som jag aldrig annars skulle träffa

Göteborg är för litet för att få den inverkan



Jag längtar tills på torsdag




Fri vers av HG.
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-22 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HG.