Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Catharina Edin inspirerade Jag ber om att få presentera några släktingar på visst håll, katterna Fritjof af Karlstad, Esmeralda från Alingsås, systrarna Emelie, Estrid samt Agatha från Uppsala och så förstås baronessan Orczy från Skärholmen, på kajen


Plockgodis





När man dricker kaffet kallt
eller colan avslagen
ur ett ryskt teglas och samtidigt

sneglar på samtidens kakfat
där det finns att skåda
såväl kanellängd

blåbärspaj, muffins
samt napoleonbakelse
så bör man tänka på

att äkta vara
är så mye bättre
än inhandlat plockgodis




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-22 17:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrift ,och du.Vilket härligt gäng vid kajen.
2011-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Napoleonbakelse
ljuvlig skapelse
för man som kvinna
bättre kan man
inte finna... Allt
så gott beskrivet
jag bara önskade ett:
Att allt till mig hade getts!
***********************
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP