Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 22 mars-11

Mörkgrå molntussar
på rader som bokstäver
himlens historia




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-22 19:42



Bookmark and Share


  Anna*
Ständigt i skrivande är hela vår natur inklusive molnen! Fin tanke!
2011-03-29

    ej medlem längre
underbar infallsvinkel
2011-03-23

  Jonny Van
Fint. Inspirerande.
2011-03-23

  Minkki VIP
Välläst, välskrivet!
2011-03-23

  Njord
Vacker bild i din väldiktade haiku
2011-03-23

  vera gade VIP
ett oändlighetsverk...
2011-03-23

    ej medlem längre
Det finns mycket att avläsa på himlen, där brukar finnas fantastiska formationer man kan tyda. Fin haiku!


@nn
2011-03-22

  Anna Maris
Fint haiku! Läckert radavstånd :)
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP