Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalla mig

Om de är höga på livet, eller höga på weedet, spelar ingen roll.




Fri vers av skittle
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-23 18:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
höghet är målet, medlet, samt vägen.
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

skittle
skittle