Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I've seen better days.

Och du kan inte se min skarpa svartsjuka.




Fri vers av skittle
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-04-02 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skittle
skittle