Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
If you are blond, try to blend in. Do not try to stand out. That you allready do.


Medan syrsorna spelar i gräset





En sensommardags afton såg jag
den rena, råa urilskan
i en myras ögon

den såg på mig
som hade den velat säga mig
all världens sanningar

samt även vilken börda
det är för en myra
att leva en myras liv.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-24 10:22



Bookmark and Share


  ULJO
Det är inte lätt för vare sig, kryp, djur eller människor. Fina tankar du förmedlar ändå.
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP