Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bah. Tröttnade.


Identitet

Jag hungrar,
men det tar bara stopp.

Jag skriker,
men ljudet når inte fram.

Jag saknar,
men tar avstånd.

Jag sover,
men utan att få ro.

Jag gömmer,
men utan att minnas.

Jag känner,
men yttrar inget.

Vad är jag, när ljuden ifrån mig inte hörs, när känslor inte uttrycks, när livet i mig inte känns igen, vad är jag?




Fri vers av Ymje Sköld
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-12-18 21:37



Bookmark and Share


  eldblomma
Jag känner väl igen känslan, tragglas med den varje dag.
"vad är jag?"

/eldblomma
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ymje Sköld
Ymje Sköld