Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och otid 1

Leendet i halsgropen söker förgäves gräva sig upp,
dina ord, stenar som regnar och begraver mig.


Tårar faller, rösten en gröt,
sedan skiner solen emellan oss
En stilla morgon.




Fri vers av Ymje Sköld
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-06 03:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ur-bra!
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ymje Sköld
Ymje Sköld