Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstorm


Låter fjädrarna falla,
låter de singla ner.

Det är vår,
klätt i gult och lila.

Solstorm i allt jag ser.




Fri vers av Tina-sol
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-26 10:26



Bookmark and Share


    traskande
solstorm... så fint ord....
och fin text
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol