Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lilla t, mera än i den här stilen blir det inte just nu, ety jag gärna vill åtminstone något variera mig. Känner och ser du solen? Snart spricker allt ut i en naturens explosion och fan ta den som då inte också är tacksam och glad uti sinnet


Om folk bara visste vad kärlek var ändå






Din kärlek till mig
är likt en spasm, ofrivillig
rörelse i ditt jag




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-26 12:04



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Ovanlig vinkling. Sådant här gillar jag. Mera av dylikt, tack.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP